Business Intelligence udvikler

Kan du designe, udvikle og levere dataløsninger af høj kvalitet? Og har du lyst til at hjælpe vores kunder i en mere datadreven retning?

Vi mærker en øget efterspørgsel fra vores eksisterende samt potentielt nye kunder, som gerne vil bruge vores viden indenfor Business Intelligence til at nå deres forretningsmål gennem automatisering af data. Derfor søger vi nu en ny kollega, der kan hjælpe os med at vækste vores BI forretning og nå i mål med vores mange spændende kundeopgaver.

 

Kan du genkende nedenstående, så er det måske dig, vi leder efter!

 • At holde overblik føles naturligt for dig, og giver dig energi. Et flow stopper sjældent hos dig, da du ofte er helt med i processen.
 • At nå en deadline, at overholde en aftale – det er for dig ikke et spørgsmål, men en garanti. Du stræber efter at overholde det ansvar du tager. Du kan faktisk ikke lade være.
 • Gennem handling kommer løsningerne – så når problemer opstår og andre kan gå i sort, smøger du ærmerne op og går i gang med at løse dem.
 • Et godt fællesskab med god stemning er vigtigt for dig, og du går gerne langt for at få andre i godt humør.
 • Har nogle års fuldtidserfaring som BI udvikler

 

Eksempler på arbejdsopgaver:

Helt konkret vil du komme til at løse opgaver indenfor:

 • Rapportdesign 
 • Datamodelllering og datahåndtering
 • Forretningsudvikling og scoping af projekter

 

Din arbejdsdag i BRØLSTÆRK

Din primære opgave bliver at hjælpe vores kunder i en mere datadreven retning. Du skal således analysere vores kunders forretningsbehov og, gennem et tæt samarbejde, designe og implementere solide løsninger til gavn for kunden. Derudover vil du også bistå vores kunder og forretningspartnere med træning og support af deres løsninger.

Du bliver en del af et lille, nyopstartet Business Intelligence team i BRØLSTÆRK, hvor din kommende kollega, Martin, på nuværende tidspunkt er ene mand i vores set-up. Det er ham, du kommer til at arbejde sammen med i forbindelse med kundeopgaverne, og det er også Martin, som vil fungere som din Buddy i din opstart.

Det er afgørende, at du har lyst til at hjælpe med at bygge vores team op, hvilket du gør ved at byde ind med en stor selvstændighed og ansvarlighed samt en god portion iver for at hjælpe vores kunder på deres data-rejse. 

Du har formentlig en stor nysgerrighed for, hvad der rører sig indenfor dit felt – og måske også på de emner, der ligger i udkanten af din faglighed. Derfor har vi øremærket en del af din arbejdstid, så du kan dyrke din nysgerrighed og lære nyt, både personligt og fagligt. Det kan foregå via hackathons, selvvalgte kurser, konferencer og certificeringer, open source-projekter eller ved at holde oplæg for både interne og eksterne netværksgrupper.

Selvom vores nyoprettede team har sit eget faglige fokus og egne kunder, så er der en masse synergi at hente på tværs af BRØLSTÆRK og alle medarbejdere. Det betyder, at du naturligvis bliver en integreret del af vores nuværende organisation - og dermed vores daglige kommunikation, vidensdeling samt sparring.

 

Hvem er BRØLSTÆRK?

Ud over vores nye Business Intelligence team, er vi i BRØLSTÆRK en flok dataloger, datamatikere og ingeniører - den slags typer, som elsker at kode, og som er meget passionerede omkring vores håndværk. Vi er on-site konsulenter, og hver dag stræber vi efter at hjælpe vores kunder til et bedre sted end deres udgangspunkt. 

 

Hvad tilbyder vi?
 • En senior buddy-kollega til at hjælpe dig godt i gang med din konsulentrolle
 • Mulighed for daglig sparring og vidensdeling med dine BS-kolleger og fast fredagssparring på kontoret
 • Årligt hackathon på en uges varighed samt årlig konference (betalt af BRØLSTÆRK)
 • Certificeringer og uddannelse (betalt af BRØLSTÆRK)
 • Øremærket tid, som du selv administrerer, til din egen fortsatte læring
 • Sociale kvartalsevents som altid inkluderer lidt god mad og en aktivitet - vi skiftes til at arrangere for de andre brølstærke

 

Din tech stack

Vi ved godt, at du ikke kan være flydende i alle sprog og platforme, men vi forventer, at du…

 • Har nogle års fuldtidserfaring med Microsoft Power Platform, primært Power BI og herunder Power Query og DAX
 • Har erfaring med databaser og SQL

Derforuden er det en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med Python og/eller .Net samt kender til Azure eller AWS.

 

Vil du vide mere om de brølstærke?

Har du lyst til at mødes over en kop kaffe eller en fyraftensøl til en uforpligtende snak om dine muligheder i BRØLSTÆRK? Så tag endelig fat i os.

Thomas Vestergaard Fredsted 
Mobil: 5194 6405
E-mail: [email protected]

Du behøver ikke sende os en lang ansøgning - send os i stedet en mail med dit CV eller giv os et ring.

 

 

Kan du designe, udvikle og levere dataløsninger af høj kvalitet? Og har du lyst til at hjælpe vores kunder i en mere datadreven retning?

ARBEJSSTED
3-delt: Hos kunden, hjemmefra og hos Brølstærk (Skærringvej 110)

TILTRÆDELSE
Hurtigst muligt

ARBEJDSTID
Fuldtid

 

KONTAKT
Thomas Vestergaard Fredsted,
Software developer og CEO