Backend udvikler

Er du nysgerrig på nye teknologier og platforme og hvilke problemer og udfordringer, de kan hjælpe med at løse? Har du naturligt let ved at danne dig overblik, og er klare målsætninger noget som motiverer dig og giver dig energi? Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i et højt fagligt miljø, hvor der er mulighed for god sparring og fortsat læring?

Kan du genkende nedenstående, så er det måske dig, vi leder efter!

 • Du finder det nemt at arbejde med selv komplekse projekter. At holde overblik føles naturligt for dig, og giver dig energi. Et flow stopper sjældent hos dig, da du ofte er helt med i processen.
 • At nå en deadline, at overholde en aftale – det er for dig ikke et spørgsmål, men en garanti. Du stræber efter at overholde det ansvar du tager. Du kan faktisk ikke lade være.
 • Gennem handling kommer løsningerne – så når problemer opstår og andre kan gå i sort, smøger du ærmerne op og går i gang med at løse dem.
 • Du er svær at overraske, og slår dig sjældent på uventede ting, da du forventer at tingene ændrer sig. Du trives i forandringer og nye retninger. Du er fleksibel og hurtig til at reagere.
 • Et godt fællesskab med god stemning er vigtigt for dig, og du går gerne langt for at få andre i godt humør.
 • Har nogle års fuldtidserfaring som softwareudvikler

 

Din arbejdsdag i BRØLSTÆRK

I BRØLSTÆRK er vi primært dataloger, datamatikere og ingeniører - den slags typer, som elsker at kode, og som er meget passionerede omkring vores håndværk.

Vi er on-site konsulenter, og hver dag stræber vi efter at hjælpe vores kunder til et bedre sted end deres udgangspunkt. 

Din primære opgave bliver at komme så tæt på kundens behov og udfordringer som muligt, så I sammen kan lave nogle stærke og effektive løsninger.

Du kommer derfor til at arbejder som en integreret del af en af vores kunders forretning. Du samarbejder med én kunde ad gangen i minimum 3 måneder - og ofte løber dine kundesamarbejder i op mod et år.

Du arbejder i en af dine foretrukne tech stacks, men vi kender ikke til dine konkrete opgaver endnu. Vi prioriterer at lære dig, dine kompetencer og interesser at kende først. Derefter finder vi den rette kundeopgave, der passer til dig. 

Du er funktionær og som udgangspunkt ansat til en 37-timers arbejdsuge. Har du lyst til at arbejde mere eller mindre, så finder vi den helt rette løsning, der passer til dig. Der er ingen forventninger til overarbejde.

Vi har øremærket en del af din arbejdstid, så du kan dyrke din nysgerrighed og lære nyt, både personligt og fagligt. Det kan foregå via interne læringsgrupper, hackathons, selvvalgte kurser, konferencer og certificeringer, open source-projekter eller ved at holde oplæg for både interne og eksterne netværksgrupper.

Om fredagen møder du ind på BRØLSTÆRKs kontor i Lystrup sammen med alle dine BS kolleger, hvor vi prioriterer at bruge tid på gode snakke og intern sparring.

 

Hvad tilbyder vi?
 • En buddy-kollega til at hjælpe dig godt i gang med din konsulentrolle
 • Mulighed for daglig sparring og vidensdeling med dine BS-kolleger og fast fredagssparring på kontoret
 • Årligt hackathon på en uges varighed samt årlig konference (betalt af BRØLSTÆRK)
 • Certificeringer og uddannelse (betalt af BRØLSTÆRK)
 • Øremærket tid, som du selv administrerer, til din egen fortsatte læring
 • Sociale kvartalsevents som altid inkluderer lidt god mad og en aktivitet - vi skiftes til at arrangere for de andre brølstærke

 

Din tech stack

Vi ved godt, at du ikke kan være flydende i alle sprog og platforme, men vi forventer, at du vil føle dig godt hjemme i en tech stack, der eksempelvis kan indeholde følgende:

 • Solid erfaring med .NET/.NET core eller Java (ikke nødvendigvis alle)
 • SQL og NoSQL teknologier
 • Erfaring med AWS eller Azure er en fordel

 

Vi bliver ekstra begejstrede, hvis du…
 • Er datamatiker, datalog, softwareingeniør eller lignende
 • Har en naturlig interesse for, hvad der rører sig indenfor dit felt – også på de emner, der ligger i udkanten af din faglighed og måske er et stykke inde i fremtiden
 • Befinder dig godt i en ekspertrolle, hvor din erfaring kan gøre en forskel for andre
 • Finder det naturligt at have et godt overblik og dele information med rette interessenter i god tid
 • Er i stand til at arbejde selvstændigt samt sætte orden i dine opgaver

 

Vil du vide mere om de brølstærke?

Har du lyst til at mødes over en kop kaffe eller en fyraftensøl til en uforpligtende snak om dine muligheder i BRØLSTÆRK? Så tag endelig fat i os.

Thomas Vestergaard Fredsted 
Mobil: 5194 6405
E-mail: [email protected]

Du behøver ikke sende os en lang ansøgning - send os i stedet en mail med dit CV eller giv os et ring.

 

”I BRØLSTÆRK får du det bedste af to verdener – en ”hjemmebase” med tæt
sammenhold, højt fagligt niveau
og virkelig god sparring. Samtidig har du mulighed for
at løse de komplicerede og
spændende problemer i kundernes store organisationer.”

Jonas Jensen,
Senior developer i BRØLSTÆRK

Smiler du ved tanken om design patterns? Ved du, at containers ikke kun er noget man laster på skibe - og at microservices ikke blot er noget for meget små virksomheder?

ARBEJSSTED
3-delt: Hos kunden, hjemmefra og hos Brølstærk (Skærringvej 110)

TILTRÆDELSE
Hurtigst muligt

ARBEJDSTID
Fuldtid eller deltid

 

KONTAKT
Thomas Vestergaard Fredsted,
Software developer og CEO